<H1> Anaconda - Pizzeria Restauracja w BYTOMIU </H1> |
<H1> Nasze Menu </H1> |
<H1> Pizza </H1> |
<H1> Kuchania polska </H1> |
<H1> Naleśniki </H1> |
<H1> Pierogi i krokiety </H1> |
<H1> Sałatki </H1> |
<H1> Makarony </H1> |
<H2> Primary Menu </H2> |
<H2> Social Menu </H2> |
<H2> Site banner </H2> |
<H2> Front page sidebar </H2> |
<H2>
1. SERRO </H2> |
<H2>
1a. SERRO 4 </H2> |
<H2>
2. HAME </H2> |
<H2>
3. FUNGI </H2> |
<H2>
4. SALME </H2> |
<H2>
5. BEKO </H2> |
<H2>
6. UDINESE </H2> |
<H2>
7. VERONA </H2> |
<H2>
8. CAMPAGNA </H2> |
<H2>
9. TUTTI FRUTTI </H2> |
<H2>
10. FISHERA </H2> |
<H2>
11. SPINACCI </H2> |
<H2>
12. PULETTO </H2> |
<H2>
13. ANACONDA </H2> |
<H2>
14. VEGETARIANO </H2> |
<H2>
15. DIABLO </H2> |
<H2>
16. MEXICO </H2> |
<H2>
17. FRUTTI DI MARE </H2> |
<H2>
17a. FRUTTI DI MARE 2 </H2> |
<H2>
18. PRESTIGIO </H2> |
<H2>
19. CARBONARE </H2> |
<H2>
20. TORINO </H2> |
<H2>
21. KABANOSE </H2> |
<H2>
22. FESTE </H2> |
<H2>
23. ROSSO </H2> |
<H2>
24. VERDE </H2> |
<H2>
25. BIANCO </H2> |
<H2>
26. MODENA </H2> |
<H2>
27. RUKOLLO </H2> |
<H2>
28. MAX FRUTTI </H2> |
<H2>
29. PERUGIA </H2> |
<H2>
30. FIORENTINA </H2> |
<H2>
Kotlet z piersi kurczaka </H2> |
<H2>
Rolada śląska </H2> |
<H2>
Schab „Kowala” </H2> |
<H2>
Faworki z kurczaka </H2> |
<H2>
Placek po bytomsku </H2> |
<H2>
Filet z grilla z ananasem lub brzoskwiniami </H2> |
<H2>
Kotlet schabowy </H2> |
<H2>
Szwajcar </H2> |
<H2>
De Volaille </H2> |
<H2>
Placek ziemniaczany (sztuka) </H2> |
<H2>
Naleśnik z brokułami </H2> |
<H2>
Naleśnik ze szpinakiem </H2> |
<H2>
Naleśnik meksykański </H2> |
<H2>
Naleśnik piracki </H2> |
<H2>
Naleśnik z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną lub serem twarogowym i sosem czekoladowym </H2> |
<H2>
Naleśnik turecki </H2> |
<H2>
Naleśnik grecki </H2> |
<H2>
KROKIETY (PORCJA 2 SZTUKI) </H2> |
<H2>
KROKIETY (PORCJA 2 SZTUKI) </H2> |
<H2>
PIEROGI (6 DUŻYCH SZTUK) </H2> |
<H2>
PIEROGI (6 DUŻYCH SZTUK) </H2> |
<H2>
EL CHICKO </H2> |
<H2>
EL PIRATE </H2> |
<H2>
EL GRECCO </H2> |
<H2>
SPAGHETTI ANACONDA </H2> |
<H2>
FARFALE </H2> |
<H2>
SPAGHETTI CARBONARA </H2> |
<H2>
SPAGHETTI BOLOGNESE </H2> |
<H2> Footer sidebar </H2> |
<H2> Social Menu </H2> |
<H3>
tel. 787 614 347
</H3> |
<H3> Pizzeria Anaconda </H3> |
<H3> Godziny otwarcia </H3> |
<H3> PRZY ZAMÓWIENIU </H3> |
<H3> Pizzeria Anaconda </H3> |
<H3> Nasze Menu </H3> |
Social Media
Dane społecznościowe